Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Riverside: Love, Fear and the Time Machine

2015. január 17. - herma

Gonosz vagyok, hogy így kiírom, mert bizony csak szeptemberre tervezett a megjelenés. Mentségemre mondom, hogy nagyon örülök neki!

hir_01.jpg

Annak dacára, hogy a múltkori Shrine of New Generation Slaves-zel elégedetlen voltam. Mert bizony nekik nem kéne igényesen kivitelezett, ámde meglehetősen sótlan prog/hardrockra fecsérelni a tehetségüket, mégha trendje is van éppen. Hiszen sokkal izgalmasabb volt az a pörgős space-es hangzásvilág, amit előtte kifejlesztettek. Persze azt csinálnak, amit akarnak (tudnak), csak legyen jó, mert különben bűnhődni fognak!

Ja, egyébként csak így írkálok már, mert több infóm nincs róla, csak a cím. Meglepett kicsit, hogy máris jelentkeznek, mert most jött ki az énekesük szólólemeze (amit már emlegettem két helyen is: 1, 2).

Na most már tényleg alhatok, ti is tegyétek azt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr27081263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása