Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Végre hozzájuthatunk egy új Radiohead-dalhoz

csak nyissuk meg a cikket, és indítsuk el!

2015. december 27. - herma

Minden rosszban van valami jó. Pl. ha felkérik a Radiohead-et, hogy írja meg az új "Skyfall" dalt az új James Bond filmhez, majd mégsem kerül bele, az rossz. Viszont, hogy elkészült, és közzéteszik az pedig jó.

radiohead_spectre.jpg

Meg persze a dal is maga is (mint kábé mindig):

A videó, hogy meg akkor mi is valójában, azt mondjuk nem értem (ez is elkészült, vagy csak valaki mégis lelkes bosszúból?), de annyi baj legyen. Pláne, hogy legalább így nekem is feltűnt, hogy van egy új Bond film.

A végső győztes Sam Smith dallal sincs bajom egyébként, sőt, az idei évem után igazán nem mondhatom magam többé a soul-lal szemben ellenérzéseket tápláló embernek, és még azt is megkockáztatom, hogy a 007-eshez valóban jobban illik a fiatal világsztár nótája. DE azért ebbe a posztba nem teszem ide a Writing's on the Wall-t.

Hanem inkább javaslom a Radiohead-nek, hogy ugyan már készüljenek el mihamarabb 1-2(-3) új lemezzel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr748200838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása