Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Nebula Drag: Nebula Drag ajánló

2016. 05. 17., self-released

2020. július 06. - herma

nebula_drag.jpg

Tényleg nap mint nap jelennek meg olyan stoner lemezek, amelyek a stílusukban olyan minőséget képviselnek, hogy az örök legjobbak között emlegetnénk őket. Ha nem volna belőlük ennyi...

Így meg már fel sem akarok figyelni rájuk, mert mindegyik csak csepp a tengerben. Csakhogy belehallgatok, egyből bizsergeti a bőröm, fantasztikus a húzása, jó kis doomos horzsolások jönnek, a gitárok sivalkodnak, a dobos meg jól beleveri a fejembe a rockandrollos grúvalapot. Az ének, ha nem is zseniális, lazán veri például a kiterjedt magyar színtér nyolcvanöt százalékát. Szóval nincs itt mit magyarázni, igazán ízes zene ez, aki szereti az ilyet, és épp nincs telítődve, az készüljön fel, hogy mindjárt nagyon jól fogja magát érezni!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr278798926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása