Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Thrice: To Be Everywhere Is to Be Nowhere ajánló

2016. 05. 27., Vagrant Records

2020. március 09. - herma

thrice.jpg

Valamikor a múlt évtized közepén jutott el hozzám a banda híre, méghozzá egy számomra akkor frissnek tűnő stílus egyik meghatározó szereplőjeként. Emós, valamelyest progresszív, dallamos hardcore zenekarként könyvelődtek el bennem, és mint az ilyenekkel lenni szokott, nagyon nem találtunk egymásra. Most gondoltam, teszek egy próbát, és egész pozitívan csalódtam. Hardcore-os cuccok alig-alig vannak, kifejezetten ötletes indie rock dalok sorjáznak, és az ének sem mászik az idegeimre. Lehet, hogy ősrajongóknak ez már rég hallgathatatlan, de nagyon is rendben van. Azért nem lesz a kedvencem, de aki könnyedebb, mégis ötletes rockzenére vágyik, nem fog mellé az új Thrice-szal.

Amúgy persze, hogy kíváncsi lettem, hogy most milyen érzést vált ki belőlem, ha belehallgatok a régebbi dolgaikba, és végül is azok sem tűnnek már rossznak...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr298752904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása