Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Tinpan Orange: Love Is a Dog ajánló

2016. 04. 08., self released

2016. április 24. - herma

tinpan_orange.jpg

Jó kis melankolikus zenét játszó amerikai indie-folk zenekar ez, az énekesnő egyszerre szívbemarkoló és éteri hangja alá pasztelszínekkel fest finom kamararockosakat a cimborája. Feldobódni nem igen lehet tőle, olyasmi, mint amikor borult időben, 15 fokban kimegyünk a strandra, hogy hátha mégiscsak lesz ott valaki, aztán persze nem, mi még szomorúbbak leszünk, közben meg jól meg is fázunk. 

De ha valaki konkrétabbat akar, akkor az sem hülyeség, ha Lana del Rey és Chelsea Wolfe közé lövöm be őket, mert a számok elég jók, viszont a máz, a mesterkéltség és a színpadiasság, amelyek mindkét díva sajátjai hellyel-közzel, itt sehol sincsenek. Azaz természetesebb, bár ezáltal kevésbé erőteljes, hatásos náluk.

Mindenesetre busongani vágyóknak kiváló portéka!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr608632674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása