Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Lilan Kane: Love, Myself ajánló

2016. 03. 15., self released

2016. április 24. - herma

lilan_kane.jpg

Igazán jóleső vocal jazz album egy gyönyörű hangú énekesnővel, popos szerkesztésű, de cseppet sem negédes-bugyuta dalokkal, egyáltalán nem szájbarágós refrénekkel. A hangszerelés ízlésesen modern, és persze megfelelően igényes, zenei. A középpontban természetesen a szerelem, párkapcsolatok, nőiség, és a magány szomorúsága. Hát így van ez, és valószínűleg így is kell lennie...

Különben még egyáltalán nem az a magábafordult, lassan őrlő szomorkodós cucc, vannak egész pörgős számok, szólisztikus megnyilvánulások a zenészek, meg az énekesnő részéről is (elég ügyesen használja a torkát, na!).

Egyáltalán nem kell jazz rajongónak lenni a befogadásához, soul vagy r&b felől is találni kapcsolódási pontokat, meg egyáltalán, aki szereti a szépet (pláne, ha nő az illető), akkor jelentőséggel bírhat számára ez a lemez!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr328635188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása