Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

The Hearing: Adrian ajánló

2016. 04. 22., Solina Records

2016. április 23. - herma

the_hearing.jpg

Érdekes ez a finn csajszi, mert könnyednek tűnő, mégsem azonnal ható (túlontúl fülbemászó), de csakcsak igényes electro-indie popot nyomat. Azaz az émelygés egy pillanatra sem kerít hatalmába, jó, hát nem is akar vidám lenni, de nem érzem szomorúnak sem. Meg nézzük meg a klipet (lejjebb), ugye, hogy az sem sláger? 

Persze lehetne rajta vitatkozni, mint azon is, hogy vajon minden északi énekesnőre hatott-e Björk (nyomokban itt is érzem), meg hogy egyáltalán érdekes-e valamennyire ez a félig zöldre mázolt fejű szőkeség. Szerintem igen, azért van itt! Pedig túl sok extrát nem tesz bele (egy jó adag fakktól eltekintve), mindenből hozza az okés szintet, a titka talán az lehet, hogy a látszólagos egyszerűsége ellenére kellően intelligens ahhoz az egész produkció, hogy folyamatosan lekösse a figyelmet (ha épp arra van igényünk).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr468656092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása