Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Good English: Good English ajánló

2016. 03. 11., self released

2016. március 29. - herma

good_english.jpg

Nagyon jó hard rock zenét nyom a három csajszi! Bár az előadásmódjukban sincs semmi kivetni való, és az énekes hangja is bőven megállja a helyét a mezőnyben, a legfőbb erényük talán, hogy igen jó dalszerzők is! Ügyesen építik fel a számaikat, a refrének valódi dinamikai csúcspontok, és be is ülnek a fülbe.

Tudom, nálam ez általában nem szempont, de ha könnyen hallgatható rockzenéről beszélünk, akkor ez mégiscsak az kell, hogy legyen (és persze véletlenül sem Bon Jovi féle idegesítő majomkodásról van szó)! Aztán sorolom még: lendületesek, feelingesek, megdörrennek a gitárok, a lágyabb hangulatú dalokban pedig a hetvenes évek nagyjainak érzelemgazdag monumentalitását is megidézik. Ha félreteszem a lemezt, akkor egy idő után mindig azt gondolom, hogy biztos csak túloztam, nem is annyira jó cucc ez, aztán berakom, és rájövök, hogy de!! El tudom képzelni, hogy valamelyik párhuzamos univerzumban nagyon sikeresek a lányok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr748533910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása