Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

0N0: Reconstruction and Synthesis ajánló

2016. 02. 20., self released

2016. március 23. - herma

ono.jpg

Szörnyeteg Szlovákiából! Psychedelic-industrial-death-doomnak hívják magukat, ebből azért a fő összetevőnek a death metalt érzem, de nagyon nem klisés formában. A sok disszonanciájukkal és ötletükkel valamelyest belepasszolnak a manapság dívó kaotikus trendbe,

bár onnan is kilógnak a nagyon steril, jó eséllyel a számítástechnika segítségével összerakott/vágott anyaggal. Az indusztriálisságot én egyáltalán nem érzem, néha a lábgép csinál olyasmit, de ettől még nem az, viszont vannak időnként űrefektek, tehát némi szájberjelleg adott. A doom is csak annyiban áll, hogy vannak lassabb témáik, szóval... A lényeg viszont úgyis az, hogy egy gondosan kimunkált, nagyon tartalmas és egyéni (no meg iszonyat brutális és nehéz) albumról van szó. Az első dalt már másfél éve kirakták, úgyhogy nem tudom, miért csak most jelent meg a lemez, de ha azt mondják, hogy mert azóta folyamatosan dolgoztak rajta, azt is elhiszem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr988518852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása