Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Sølyst: The Steam Age ajánló

2016. 03. 18., bureau b

2016. március 22. - herma

solyst.jpg

Így hozta a véletlen, hogy az iTAL tEK után egy újabb electro anyag. Valójában ez még jobban is tetszik, bár azért nem konkurálnak különösebben egymással. Itt mindenesetre a bősz audiális kísérletezés ellenére kerekebbek a kompozíciók, és ezáltal inkább az a benyomásunk, hogy valóban zenét hallgatunk. Továbbá kiérezni vélem a Depeche Mode (különösen a Violator környéke, de nem kizárólagos) instrumentálisainak hatását, ami nálam kifejezett pozitívum (és asszem még sosem tapasztaltam ilyesmit). 

Nehéz (volna) az ilyenről mit írni, gépi ritmusok (nem tuctuc), érdekes hangzások, furcsa hangulat (cseppet sem vidám, de nem is sötét, vagy szomorú különösebben, mondjuk komoly). Szóval komolyzene ;-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr798511066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása