Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Deos: ...To Depart ajánló

2015. 12. 14., self released

2016. március 13. - herma

 deos.jpg

Funeral doom a játék neve, pedig az nem játék! Négy szám, négyegy óra. Ahogy azt kell, folyamatos, végeláthatatlan vánszorgás, és nem a kietlen, kíméletlen, mogorva fajtából van, hanem inkább az emelkedett, megtisztulós, magasztosból. Engem – ebben a stílusban – az ilyen egyházias tiszta énekkel (ha még kellően érdekfeszítő, szép, meg borzongató is) nagyon könnyen le lehet venni a lábamról, nos, ez itt maradéktalanul sikerült is!

Ennek kapcsán meg lehet említeni az Isole-t is a londoniakkal kapcsolatban, vagy az Ahabot (hozzátéve, hogy e kettő érettebb produkciókkal szokott előállni). Vannak azért mélyből feltörő hörgések, és ilyenkor a zene is kellően komor, de a dallamokat azért nem száműzik. Továbbá billentyűs, ambientes részek is akadnak (és szervesen illeszkednek az egészbe). A műfaj kedvelőinek kifejezetten ajánlott, de a stílussal ismerkedéshez is kiváló lemez!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr398471388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása