Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Centipede: Sarnath ajánló

2016. 03. 04., Inverse Records

2016. március 06. - herma

centipede.jpg

Miután manapság mindenhol, így Finnországban is sztónerkednek. Mivel sokan vannak, igyekszem csak az olyanokat említeni, akikben felfedezek valami különlegeset. Ők pedig itt vannak.

Ez persze az én ízlésemnek (vagy épp a hiányának) a függvénye. Jelen esetben az szólt mellettük, hogy az énekes kiköpött Kirk Windstein (Crowbar énekes-gitáros) – már amennyire egy hangot ki lehet köpni - , én pedig mindig is imádtam ezt a fajta feelinges rekesztve éneklést. Amúgy ez a három fiatal srác elég sludge-osan vérmeskedik, illetve többnyire elég tempósan (és persze hibátlanul) doomol, és pont ez a vonal nem is annyira erős az utóbbi időben. Na, ezzel magamat már biztosan sikerült is meggyőznöm, illetve megnyugtatnom a döntésemet illetően. Aki kételkedne, azért hallgassa meg, aki meg nem, az már hallgatja is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr198447636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása