Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Desert Mountain Tribe: Either That or the Moon ajánló

2016. 03. 03., Metropolis Records

2016. március 05. - herma

desert_mountain_tribe.png

Újabb kiváló pszichedelikus rockzenekar, ezúttal britföldről. Az ember már nem hiszi el, hogy lehet ennyi jó, sőt, csúcsminőségű anyag erről a területről, de hát mégiscsak ez a helyzet. Ezen a zenén is olyan vastag a feelingréteg, hogy csákánnyal sem lehet leszedni róla!

Ha nem hiszed, elég megnézned az első videót (ott aztán minden kiderül, és végül is tényleg)! Aztán már az Úristen nem ment meg attól, hogy nekikezdj a teljes lemeznek!

Amúgy simán Ámerikába helyezném őket a hallottak alapján (de ez hatványozottan igaz mondjuk az ukrán Stoned Jesus-re, hogy magyar zenekarok tucatjairól ne is beszéljek), olykor van némi misztikus-szektás-prérinavillámtólmegtérős hangulata is (pl. a Heaven and Hell ugye), amit persze minden víziókra hajlamos személy imád!

Úgyhogy senki se habozzon (hacsak nem a zene váltja ki belőle a bugyborékolást)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr908445634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása