Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Kihagyhatatlan klipek 6. - Fates Warning: Firefly

2016. március 01. - herma

Na, egy jó hónapra sikerült félretennem a sorozatot, de természetesen szó nincs az elhagyásáról. Ez a poszt mondjuk kicsit arról szól, hogy némi életjelet adjon magáról a kk, minthogy nagyon nem terveztem meg előre, csak épp belefutottam a legutóbbi, remekbe szabott FW lemez (ugye idén elvileg elkészül az új, Ray Alder énekesnek meg most jött ki a Redemption nevű csapatával egy kiváló lemeze) második, "sláger"dalára készült filmecskébe, ami van annyira szépen fényképezett, meg vágott, hogy megérdemli az itt szerepeltetést.

 fates_warning.jpg

Persze a dal maga is igen jó, a szokásos Alderes-Matheos-os melankóliával, és egy egész a klasszikus időket megidéző már-már himnikus (de azért szomorú) refrénnel. De persze itt a modern, hideg riffelés is, és a minden tekintetben pazar hangszeres játék. (Mellesleg van a dalnak egy hosszabb verziója is, akusztikus lezárással, természetesen az az "igazi", én mindig úgy is hallgatom a lemezt - ezt bizony szoktam rendszeresen - , hogy beletűzöm a vágott helyébe.) A klipben leginkább a természeti képek tetszenek, illetve a felbukkanó gyönyörű színek, - azaz kivételesen nem állok a dologhoz túl bonyolultan, - nézzétek Ti is:

A sorozatra visszatérve, remélem, hogy ezt is bírom majd rendszeresen készíteni, mert nemcsak sok terv, de sok aktualitás is akad!

Báj!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr498432504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása