Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Broken Down: The Other Shore ajánló

2016. 02. 26., Altsphere Production

2016. március 01. - herma

broken_down.jpg

No, ez egy '14-ben alakult egyszemélyes bordeaux-i hálószobazenekar. Alapvetően indusztriális, és hát általában az ilyesmi nem a szívem csücske, de most értékelem a kreativitást, és a változatosságra törekvést.

Ugyanis a hip-hopos szövegelésektől, popos dallamoktól kezdve ilyen-olyan eklektikus dolgok közepette egészen a sludge-indusztriális ordítós lepratelep hangulatig is eljutunk (a'la Corrections House). Szóval ügyes-gondos munka, igaz, nem valami hosszú, így nem látom, hogy sok van-e még a dologban, de legalább ez az anyag semmiképp sem fordul önismétlésbe. Amúgy már a második lemez, ám mivel azt írják, hogy nagy a fejlődés mostanra, így az előzménnyel nem terhelem magam... Aki kíváncsi egy érdekes, egyedi indusztriálmetálzenére, és nem zavarja a kissé koszos hangzás, bátran tegyen egy próbát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr28431132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása