Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Megszakad a szíved a Safety Fire-ért? A Tesseractnak sem csak a mostani felállását szereted?

Akkor csak Rád vár a Good Tiger!!!

2015. október 16. - herma

néven alakult supergroup, amelyben a - minden jóakaratúember szomorúságára - váratlanul feloszlott nagyreményű The Safety Fire gitárosai (Derya Nagle és Joaquin Ardiles) fogtak össze a Tesseractban végül csak egy akusztikus EP-n teljesítő Elliot Coleman énekessel (akinek teljesítménye egyenértékű az albumokat felénekelt - szintén zseniális - kollégáival, csak 'így jött ki a lépés'), a The Faceless exdobosával (Alex Rüdinger), és az Architects turnéin megfordult basszusgitárossal (Morgan Sinclair).

good_tiger.jpg

Olyannyira, hogy már el is készültek bemutatkozó albumukkal, és november 6-án jelentetik meg A Head Full of Moonlight címmel. Egy friss előzetes nóta róla:

 

Ami már alapos ízelítőt ad a progos-djentes zenéjükből, ám akinek ez nem volna elég

good_tiger_a_head_full_of_moonlight.jpg

miután szemügyre vette a borítót

01 Where Are the Birds
02 Snake Oil
03 Enjoy the Rain
04 I Paint What I See
05 Aspirations
06 Latchkey Kids
07 All Her Own Teeth
08 Understanding Silence
09 ’67 Pontiac Firebird

és végig böngészte a dalcímeket, nagy örömmel nézi meg a bemutatkozó videójukat is (ami kicsit rímel a szintén mostanában "forgatott" Iron Maiden klipre is):

 

Örüljünk, várjuk, ennyi!

 

Ui.: Ha szeretnéd, itt elő tudod rendelni az anyagot! (és egyben láthatod, hogy milyen sikeresen krófándoltak, a kitűzött célt 265%-osan teljesítve)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr847966306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása