Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

A Deliverance és a Damnation az Opeth-től végre egyesül!

2015. október 04. - herma

Annak idején, 2002-ben egyszerre íródott, és lett felvéve a zenekar az év őszi és következő tavaszi nagylemeze. Eredetileg az egész anyag a soron következő 6. albumnak készült,

opeth-dnd.jpg

bár - terjedelmi és stilisztikai okokból - mindenképpen duplának szánta Mikael Åkerfeldt énekes-gitáros-dalszerző, a szétbontás csak az akkori kiadójuk üzleti megfontolása okán történt (állítólag). Nem sokkal később a Music for Nations be is csődölt (szerencsére az Opeth nem sínylette meg, ám az Anathema pl. annál inkább), most viszont újraélesztették, legalábbis a "régi kincsek méltó gondozása" céljából. Ennek folyományaként kerül most boltokba - 15 év várakozás után - az egyesített csomag:

opeth_deliverance-damnation.jpg 

Amely új sztereó és 5.1-es mixeket tartalmaz, méghozzá a Damnation-ön Steven Wilson jóvoltából, a Deliverance-szal pedig Bruce Soord dolgozott meg a The Pineapple Thiefből (akinek mostanában jelenik meg az első szólólemeze). Emellett lesznek sosem látott fényképek, jegyzetek (Åkerfeldttől is), meg könyv-jellegű csomagolás, amihez Travis Smith kissé fel is turbózta az eredetileg is általa tervezett (szvsz zseniális) borítót.

Akinek felcsillant a szeme, az előrendelheti 2 CD - 2DVD-s, avagy 3 LP-s formátumban!

Többet nem segíthetek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr37887964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása