Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Kihagyhatatlan klipek 1. - Avatarium: Boneflower

2015. augusztus 19. - herma

Köszöntök mindenkit az új rovat első bejegyzésében (a 0. után természetesen)!

klip.jpg

Mint írtam, semmilyen követelményt nem szabtam magamnak, hogy mikor ki/mi szerepelhet, ám ennek most épp akad aktualitása, hiszen nemsokára megjelenik a zenekar második nagylemeze (hír róla itt), ez a dal azonban még az elsőről való. Szóval úgy kerül ide, hogy az üggyel foglalkozva bukkantam rá, és eszméletlenül tetszik.

Egy fantasztikus grafikus animáció, elég komor hangulatú (naná!), az ilyesmiket imádom. Pláne, ha nem sablonosak, márpedig ez távolról sem az, ismétlődő motívumok sincsenek, végig hemzseg a kreativitástól. A legjobban a közepe táján az önmagát újra meg újra kiokádó (és ezáltal szaporodó / fennmaradó?) lényre (nem akarunk ujjal mutogatni ;-)) kreált három variáció tetszett a legjobban.

Zeneileg egyébként a Boneflower kilógott az albumról, lévén kevésbé szólnak vaskosan és dermesztően a gitárok, az átlagosnál gyorsabb, neadjisten táncolhatóbb a tempó (persze ördögi az a tánc), és ezzel vélhetően pont a közelgő anyag világát vetíti előre. Ezt nemsokára megtudjuk, viszont most a lényeg itt van előttünk:

 

Mindenki nézze egészséggel!

 Ui.: Itt olvasható a cikksorozat koncepciója.

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr827719032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása