Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: Új Anekdoten lemez

2015. március 24. - herma

jelenik meg Until All Ghosts Are Gone néven április 10-én. Elég meglepetészerűen jön (ha nem is derült égből a villámcsapás), hiszen immáron nyolc éve annak, hogy a svéd prog rock banda kiadta az A Time of Day-t. A zenekarvezető/énekes/gitáros Nicklas Barkernek természetesen továbbra sincs a leghaloványabb köze sem az extrém metal dobos Nick Barkerhez, hacsak nem annyi, hogy maga is különös vonzalmat érez a horror sztorik iránt. Nos, ez az új album címéből ítélve most is kézzel fogható lesz, a dallistára tekintve az is felmerül:

hir_01.jpg

01. Shooting Star

02. Get Out Alive

03. If It All Comes Down To You

04. Writing On The Wall

05. Until All The Ghosts Are Gone

06. Our Days Are Numbered

hogy konceptlemezzel van dolgunk, bár ez részemről csak találgatás. A zenéjük persze sosem volt vérmes, bizonyára most sem lesz az, izgalmakra adhat okot azonban (már akinek...), hogy bár az alaptagság változatlan, az Opethből kiebrudalt, Spiritual Beggars-os Per Wiberg billentyűs, és a Steven Wilson mellől ismert (részemről, egyébként máshonnan is), jelenleg ott kevesebb szerephez jutó Theo Travis (fa)fúvós is fel vannak tüntetve a muzsikusok között. A borítót el ne felejtsem:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr227294555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása