Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: Én is leírom a Paradise Lostról, amitől visszhangzik az egész internet

2015. január 29. - herma

Jelesül, hogy előreláthatólag június 2-án érkezik a 2012-es, kiválóan sikerült Tragic Idol utódja, méghozzá The Plague Within címmel. Azonfelül miután Nick Holmes tavaly újra kedvet kapott a hörgéshez (ld. Bloodbath: Grand Morbid Funeral), most már le se tud állni, így akad majd ezen a lemezen is. Pedig ilyesmire kb. 1991 óta nem volt példa Paradise Lost anyagon.

Érdekes, mert a hetedik lemezükig (Host) bizonyos értelemben folyamatosan lágyult a zenéjük, azóta meg egyre keményedik (na jó, a Tragic Idol egy hangyányit enyhébben lett megfogalmazva közvetlen elődjénél), és a kezdeti időkhöz képest már tényleg csak a hörgés volt, ami nem került elő a tarsolyból az utóbbi időben. Így fel is ötlött bennem, hogy megeshet még ilyesmi, de lehurrogtam magam, hogy csak az idióta szimmetriaigényem mondatja ezt velem, aztán láss csodát, mégis! Na, asszem írtam már elég sort ahhoz, hogy felvehessem a pénzt egy újabb cikk megírásáért, úgyhogy abba is hagyom!

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr807122657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása