Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: A Madder Mortem él még, kész is az új lemez, mégsem jelenik meg

2015. január 29. - herma

legalábbis egyelőre. Bizony 2009 óta nem örvendeztettek meg minket nagylemezzel, márpedig 6 év még manapság is túlságosan sok kihagyás. Pedig az Eight Ways olyannyira kiválóra sikeredett, hogy azóta sem jelent meg énekesnős metal vonalon hasonló színvonalú anyag!

Jó, aki figyeli őket (nem vagyunk sokan), az tudhatja, hogy egy bő éve is azt állították, a 6. lemezük már majdhogynem kiadásra vár. Mondjuk akkor pont lelécelt egy gitárosuk, de ettől még ami kész, az kész, nemde? (arról nem beszélve, hogy olyan arcról beszélünk, aki csak 2011-ben csatlakozott hozzájuk, tehát stúdiófelvételen még nem is szerepelt ezidáig) Azóta szeptemberben még "sikerült" a Peaceville-lel is szakítaniuk (a kiadójuk volt), ez viszont már komolyabb gond (az okait nem írják, én sem firtatom). Mert amíg nem sikerül a helyzetet megoldani, nem kaphatjuk kézhez (fülhöz) a várva várt új muzsikát. Remélem, mielőbb sikerül valakihez leszerződniük, mert már nagyon szüksége van rájuk a világnak, pláne, hogy tényleg csak a maszterelés és a borító elkészítése van hátra.

Egyébként azt állítják, hogy irgalmatlanul megdörren a cucc, és zenekarként is jobbak, mint valaha!

Ezt készséggel elhiszem, és szeretném, ha az idei év egyik legjobb lemeze lenne az övék, márpedig az eddigi munkáikat ismerve csak azon múlik, hogy megjelenik-e...

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr147122613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása