Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Hand. Cannot. Erase., de azért megpróbálja: Steven Wilson borító

2014. december 05. - herma

Igen, itt van, elég maszatolós kedvében volt valaki:

Aztán vannak dalcímek is:

1. First Regret (2.01)
2. 3 Years Older (10.18)
3. Hand Cannot Erase (4.13)
4. Perfect Life (4.43)
5. Routine (8.58)
6. Home Invasion (6.24)
7. Regret #9 (5.00)
8. Transience (2.43)
9. Ancestral (13.30)
10. Happy Returns (6.00)
11. Ascendant Here On…(1.54)

Ebből kiderül, hogy nem maratoni az anyag, sok apró dalocska. Amikből azért három kiteszi az anyag felét, egyensúlyba kerülve a többi nyolccal.

Az album természetesen koncept, és egy menő csajsziról szól, aki már 3 éve halott, amikor megtalálják, pedig csak úgy hemzsegtek körülötte a "barátok". Csak hát a mai rohanó világban már az ilyesmi sem tűnik fel senkinek, ezért nem is keresik. Vagy mi. Lesz hozzá gyönyörűszép könyv is, amit drága pénzért hozzá kell olvasni a muzsikához.

Ha minden igaz, most nem szerepel a pikulás csávó az előző két lemezről. Hanem helyette a már a múltkor említett hölgy fog elég sokat énekelni (merthát ő a főszereplő nyilván), de lesz még fiúkórus is. Szóval igazán nagyszabású, és amit hallottam belőle, az alapján úgy saccolom, hogy még a Ravenhez képest is iszonyat nagy durranás lesz (amit tudom, hogy nehéz lehet elhinni, ezért mindenki nézze meg, aki ráér kb. negyedórára a 3 felvezető videót a honlapon)!

És végül, malacarcok, elhoztam Nektek a borítóképen lévő csajt úgy is, hogy nem zsírkrétás a füle:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr476958495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása