Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Thy Worshiper: Klechdy ajánló

2016. 05. 25., Arachnophobia Records

2016. május 26. - herma

thy_worshiper.jpg

Hát. Ők egy Írországban tevékenykedő neo-pagan progresszív tribal metal csapat. Vagy mi. Mindenesetre teljes természetességgel folynak egymásba az igen jó hangú énekesnő által uralt (picit szirupos, de nem vészesen) misztikus-heroikus folk jellegű témák és a károgás által elkellemetlenített black-death szellemidézések. Illetve valahol félúton szoktak találkozni okkult törzsi rítusok képében. Meg kell hagyni, mindenképpen egyedi a koncepció, különleges a hangulat (megnézném őket koncerten) és minőségi amit csinálnak.

Aztán az is lehet, hogy a két véglet túl távol van egymástól, és ezáltal nehéz közönséget toborozniuk, de ez legyen az értetlen hallgatók gondja. Ha nem törekszenek nagy ismertségre (nyilván nem, hiszen többé-kevésbé 20 éve léteznek, és még sosem hallottam róluk), és ez jön belőlük, bizonyára jobb így mindenkinek. Nálam például rögtön besoroltak az Arkona mellé, mint ritka kivétel a hallgathatatlan "folkmetál" zenekarok tengerében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr658746258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása