Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

She Drew the Gun: Memories of the Future ajánló

2016. 05. 23., Skeleton Key

2016. május 25. - herma

she_drew_the_gun.jpg

Kellemes hangú énekesnő dalol nekünk lágyakat indie pop-rock zenére. Kiváló pihentető időtöltés a melankolikus, de cseppet sem (vagy legfeljebb épp annyit) enervált muzsika hallgatása. Ha valaki olvasta volna az előző cikket (amennyiben ez érdekli, tegye meg!), nem is áll olyan távol az On Dead Waves világától. Csak az ottani vokálduóval szemben itt egyetlen Éteri Terink van. Meg talán kicsit kevésbé füstös-sejtelmes, de a rádióslágerek világától szintén távol áll. 

Merthogy jó kis, gumipopöntvénymentes dalocskák ezek, bájosan szomorkás melódiákkal, feelinges háttérzenével (na meg a név-borító kombináció ellenére szó sincs szuicid hangulatról). És nem is kell ennél több, amikor épp ilyenje van az embernek...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr388746202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása