Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Alignak: Triptych Vision 1 EP ajánló

2016. 05. 24., self-released

2016. május 25. - herma

alignak.jpg

Kedves gyerekek! Tegye fel a kezét, aki szeret az okádékában fetrengeni! De ne úgy, mind a kettőt jó magasra, különben kihasítom a beleteket!

Szóval igen, mai mércével is gusztustalan black metal, vokálisan meg pluszban extrán undorító. Viszont ez csak az extrém részekre igaz, és a muzsika közel sem merül ki ennyiben, meglepő billentyűs betétek, egész érett (és persze horrorisztikus) ambient szösszenetek tarkítják az összképet. 

Sőt, valójában bármi megengedett és elképzelhető, legfeljebb terjedelmi korlátok állták útját a megvalósításuknak. Na de aggodalomra semmi ok, hiszen ez a nagylemez hosszúságú ep egy trilógia első darabja. Úgyhogy ha nem fogy ki a kreativitásból a beszédes The Drug Toilet művésznevű észak-karolinai úriember (aki egymaga felelős majd' minden rémségért), akkor  lesz itt még nemulass! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr338746144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása