Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Eternal Khan: Lost in the Night of Ages ajánló

2016. 05. 13., self-released

2016. május 14. - herma

eternal_khan.jpg

Kellemes kis black-doom trió Rhode Islandből. És ugyan ez csak irónia lehet, de a műfajhoz képest nem is olyan durcásak, hanem inkább a hangulatot csípték el úgy, hogy az embernek kedve legyen hozzájuk. Ennek megfelelően nem is a témák sokaságára, vagy bonyolultságára helyezik a hangsúlyt, hanem csak úgy áramlik a zene, mintha a zsigereikből folyamatosan csordogálna.

Nem mondom, hogy újként élem meg az érzéseket, amiket kelt bennem a mű, de szép emlékeket ébreszt (régi Tiamat például az éneknek bömbölésnek köszönhetően), és meg kell hagynom, olykor el-elcsípnek piszok hatásos doom témákat is.

Világot tehát nem váltanak a srácok, de akinek kedve támad audiális dohszagban hemperegni (hogy szokásomhoz híven egy szinesztéziás képzavarom is idebiggyesszem), az öltözzön át munkavédelmi ruhába, és indítsa el az Eternal Khan lemezét!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr328712526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása