Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Crimson Arrow: Living in Still Frames ajánló

2016. 05. 13., self-released

2016. május 14. - herma

crimson_arrow_cover.jpg

Hangulatilag ugyan nem feltétlenül az én zeném, ezért csak úgy belemerülni nem nekem való (persze másnál a világért se zárnám ki), viszont ha figyelek, a zenészek sokszor finoman ugyan, de folyamatosan csavargatják-tekergetik az eleve progos, harmónia és érzelemdús témáikat, bizony az ilyet se megírni, se megjegyezni nem lehet egyszerű. Amúgy a kiindulási alap az alternatív rock, annak is a The Mars Volta-féle áramlata, csak Crimson Arrowék jóval konszolidáltabbak a szokásosnál.

Az ének természetesen az ilyenkor szokásos vézna, androgün hangocska, ami eredetileg nem volt az esetem, de sokan annyira jók ebben a stílusban, hogy már rég kénytelen voltam megadni magam, azzal a kitétellel, hogy ne legyenek buta gumipop-emo dallamok, és hálistennek e helyt meg is kímélődünk tőlük!

Szóval aki szereti az ilyesmit, ezt is szereti, mi mást kéne mondanom...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr828712512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása