Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Stare at the Clouds: This Clear Divide ajánló

2016. 04. 15., self-released

2016. április 29. - herma

stare_at_the_clouds.jpg

Ez itt egy új, Sydney-béli progresszív rock / metal csapat debütje. A zenéjük, amikor "lágy", leginkább post-rockos, amikor "kemény", akkor pedig djentes-matekos, azonban kizárólag a lassú fajtából. Az ének pedig az alternative - post-prog bandák világát idézi, és ha annyira nem is eredeti vagy változatos - még - , érezni az erőteljes törekvést az érdekfeszítésre, szóval a későbbiekre nézve e tekintetben is ígéretes a banda. Azonban már most érdemes megismerkedni velük, mert a dalaik dinamikai tekintetben sokpúpú teveként, sőt, inkább hosszan elhúzód, cikkcakkos hegyvonulatként húzódnak lelki szemeim súlyosan szinesztéziás képein. Ha ez így nem volna világos (nem is akart az lenni), a Karnivoolt, Porcupine Tree-t, Between the Buried and Me-t emlegetik a hatásaik között.

Persze nem olyan érett még, mint a fent említett nagyok, de hát még csak most indultak! Ahhoz képest viszont... Tehát aki kedveli az efféle zenéket, és szívesen ismerkedik egy friss csapattal, az tegyen velük egy próbát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr738673938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása