Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Oren Ambarchi / Stefano Pilia / Massimo Pupillo: Athein ajánló

2016. 04. 29., Karlrecords

2016. április 25. - herma

oren_ambarchi.jpg

Improvizatív, kísérletezős drone szeánszra gyűlt össze a három kedves úriember, és egy hosszú, meg egy még hosszabb tétellel honorálják a bátrat, aki vállalkozik a munkájuk gyümölcsének fülbetömködésére. A nyitó Burn nagyja elég ambientes, így ajánlott a fülhallgató használata, hogy kijöjjenek a kellemetlen finomságok, Persze a későbbiekben sem árt, ha nem csak annyit akarunk leszűrni, hogy nyűvik a gitárt, csörömpölnek, és elektromos ellenállást gerjesztve fejezik ki önmagukat.

Néhány cikkel ezelőtt, egy igen pozitív példánál írtam, hogy nem vagyok egy drone rajongó, ez pedig tagadhatatlanul egy a stílusdézsába gyömöszölhető darab, szóval magam sem értem teljesen, hogy miért lett rá ingerenciám. Végül is, ha belemerülök, el tudok lenni vele, meg a második dalban szereplő dob ütemes-jazzes lüktetése felidéz egyéb, általam kedvelt kísérleti retteneteket. Jó, nem próbálom tovább magyarázni, aki vonzódik az elborult dolgokhoz, szánja rá azt a fél órát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr148589776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása