Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Imperial Triumphant: Inceste EP ajánló

2016. 04. 15., Redefining Darkness Records

2016. április 21. - herma

imperial_triumphant.jpg

Itt van ez a black metal csapat, akikről aligha hallottak sokan, mert bizony a tavaly és tavalyelőtt megjelent két nagylemezükkel (valójában ez így nem pontos, de a részletekbe nem megyek bele) egyszerre igyekeztek az extrémek között a legextrémebbek és az avantgárdak között a legavantgárdabbak lenni. Méghozzá igen ügyesen serénykedtek, így fel kell kötnie hozzájuk a gatyáját, akinek van takargatnivalója! Amúgy mindkét lemez meghallgatható a spotify oldalukon, mint ahogy ez az új EP is.

És akkor az Incestéről is valamit: perszehogy iszonyat extrém maradt, de ezúttal mintha az avantgárd vonulatra erősítettek volna rá jobban.

Így a már korábban sem ismeretlen szaxofon felbukkanása mellett egy maroknyi énekesgárda is tiszteletét teszi a hangzóanyagon, és hol operáznak, hol recsegősrádiósan-orrhangoseditpiáfosan sanzonoznak. Na jó, azért azt is megemlítem, hogy cseppet sem ügyetlenek a srácok a hangszereiken, csak ezt nem helyezik túlzottan előtérbe...

Egyébként meg most kell próbálkozni, mert csak 20 perc, aki itt elbukik, annak esélye sincs egy nagylemezt végigbírni (ez nagyjából százbólszáz pluszmínuszegy embert jelent)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr238648136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása