Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Lady Linn: Keep It a Secret ajánló

2016. 04. 15., self released

2016. április 17. - herma

lady_linn.jpg

Talán a vocal jazz a legtalálóbb stílusmeghatározás Lady Linnél. Bár kötve hiszem, hogy bárki is ismerné, aki idetéved, megjegyzem, hogy máskor mintha modernebb szokott volna lenni (igaz, számomra is új az ismeretség). Kétségtelen, hogy egy jó nagy adag soul van a hangjában, de blues-t is érzek benne (libabőrösek a rekedtes mélyei). Mindenesetre tény, hogy fantasztikus énekesnő, és a zenei kíséret is nagyon igényes, no meg sokrétű. Van itt minden, a régi filmzenéket idéző szimfonikusoktól kezdve a bárzongorán át a szintipopos megoldásokig.

Én meg ugye sietek, úgyhogy legyen elég ennyi, illetve még egy jó tanács: tessék meghallgatni!

Bár sajnos erre itt egyelőre nem tudom biztosítani a lehetőséget, legalábbis nálam nem működik a spotify oldala. Azért ideteszem, hátha idővel aktivizálódik. Amúgy ha valakinek tetszik a fenti dal, akkor gondolom érzi, hogy érdemes energiát fektetni az anyag becserkészésébe és lefülelésébe! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr988632790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása