Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Niechęć: Niechęć ajánló

2016. 04. 01., self released

2016. április 12. - herma

niechec-cover-768x768.jpg

Fantasztikus lengyel jazzcsapat ez a nemtudomkiejteni-nevű, pontosabban kortárs avantgarde-fúziós verzió. Azaz bármi beleférhet, a rockos, sőt, szaxofonőrjöngős metalos részektől kezdve az electros prüntyögésekig! DE!! Mindevégig tisztességes zenélés folyik, nem esik szét egy pillanatra sem (persze az én meglehetősen tág értelmezésmódom szerint), érződik az emberi szervező elme tevékenysége, ráadásul végig ötletes, élvezetes!

Ha tehetném, reggeltől estig ilyen zenét hallgatnék (sokezer másik mellett, meg még mindenfélét csinálnék is közben, például filmnézve könyvolvasás sörözéssel és focizással tarkítva), mert jól esik az agyamnak, hogy használnak valamennyit az intelligenciájából... Merthogy itt bizony érdemes odafigyelni, akkor működik igazán, különben meg még zavaró is lehet...

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr188565812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása