Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Nicklas Sørensen: Solo ajánló

2016. 02. 19., El Paraiso Records

2016. április 12. - herma

nicklas_sorensen.jpg

Ez ám az igen. Nem? De!

Pszichedelikus krautrockot játszik Nicklas barátunk, ami vajon mit jelent. Az biztos, hogy instrumentális, nem egyszer gépies, vagy mondjuk úgy, táncolható a ritmusa a számoknak, és a zenészek is hajlandóak fölé valami repetitívet játszani. De van belassult, tamolósdobú, vagy anélküli prüntyögés is. Mindenesetre egy dal, egy hangulat. Ha valakiknek eszükbe jut mondjuk a Korai öröm, a Másfél, vagy ilyesmik a hazai porondról, szóval ilyen szpészes cuccok, azzal is egyet lehet érteni.

Az biztos, hogy nem lehet árgus fülekkel figyelni rá, tipikusan az a zene, ami alatt vagy csinálni kell valamit, vagy (méginkább) elszállni rá akár külső segítséggel, akár anélkül. Mert ha rákoncentrálunk az agyunkkal, akkor előbb-utóbb bekattanunk. Egyébként viszont tök jó!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr308557284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása