Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Eyes Front North: From Shape to Name ajánló

2016. 04. 08., Argonauta Records

2016. április 11. - herma

eyes_front_north.jpg

Ez itt nem más, mint egy tüneményes kortárs hibrid. Nagyon sok minden történik a 8 perc körülire nyúló dalaikban, pedig nem sietnek sehova a párizsi fiatalok. De hát minek, ha egyszer van idejük?

A lágyabb részek egész színvonalas alteros dallamokkat énekel a frontember, egyébként meg hardcore-os ízzel post-metalosan kiabál, és a ilyenkor a zene is beleillik az utóbbi kategóriába, ha épp nem valami sludge-os súlyossággal kínoznak. Így persze csak felsoroltam az érintett stílusokat, ami miatt igazán jól működik, hogy organikusan épülnek fel a kompozíciók!

Persze átlátható szerkezetet ne keressen senki, pláne visszatérő témákat, minden akkor jön, amikor kell neki, és ennyi. A hangzás kicsit lehetne vaskosabb, de igazi probléma nincs vele, csak képben vagyok, hogy manapság mit lehet elérni...

Ha nem veszem figyelembe, hogy elsőlemezes a csapat, akkor is egy kiváló, naprakész mestermunkával van dolgunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr368571928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása