Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Cult of Lilith: Arkanum EP ajánló

2016. 01. 22., self released

2016. március 26. - herma

cult_of_lilith.jpg

Feltűnt egy nagyon technikás death metal banda az izlandi színtéren, nyugodtan progresszívnek is titulálhatjuk őket, mert a komplex témáik sokaságával igazán rászolgálnak. Ja, és persze igen, róluk szól ez a bejegyzés!

Illetve a bemutatkozó, bő negyedórás anyagukról, amit tisztességgel végigaprítanak, persze nem egy ritmusban... Elég agresszív témáik vannak, de az ész nélküli darálás nem jellemző rájuk, ahogy a sötét aura sem, e tekintetben a modern iskolához tartoznak (de természetesen hírből sincsenek breakdownok). Vannak szólók is, bár ha jól veszem észre, szeretik őket vendégekkel eljátszatni, illetve akad még némi billentyű, ami picit amatőren szól, de szerencsére elég kevés van belőle. Aki kedveli a Spawn of Possessiont, Gorodot, Revocationt, annak mindenképpen érdemesek a figyelmére!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr498526910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása