Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Winterpills: Love Songs ajánló

2016. 03. 18., Signature Sounds Recordings

2016. március 23. - herma

winterpills.jpg

Ez egy Massachusettes-beli, jó évtizedes múltra visszatekintő csapat. Az a benyomásom, hogy lényegében a zenekarvezető-énekes-sokmindenes Philip Price singer-songwriter cucca is lehetne az album, mert a dalok, illetve a hangja áll a középpontban, és ezt díszítik fel valamelyest, amolyan folk-rockos-partizáncsapatosra. Az énekre visszatérve, bizony sokszor elég nyávogós, ha valakit ez elriaszt, akkor fusson el a rókakölyökkel együtt! Szerintem nagyon is rendben van, nem egyszer pedig a billentyűs hölgy is mellévokálozik,

és ha elsőre fel sem tűnne, figyeljük csak meg, milyen kimunkált torka van! Ilyenkor ráadásul előfordul, hogy Price úr hirtelen basszusra vált (mégiscsak ő a férfi), és csak pislogni lehet, olyan borzongatóan simogatva adja elő magát.

Mit is kell ilyenkor írni? Mindegy, jó zene, hallgassátok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr168518876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása