Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Karsh Kale: UP ajánló

2016. 01. 29., Six Degrees Records

2016. március 23. - herma

karsh_kale.jpg

Nagyon érdekes zene ez, az indiai-arab folkzene ötvöződik benne a rockkal és az electroval, meg még felsorolni is lehetetlen, hogy mi mindennel. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik mikor milyen arányban bukkan fel. Mindenesetre témagazdagság, hangszerelési bőség (tényleg nincsenek korlátok), kiváló, arányos hangzás várja a hallgatót.

Karsh elvileg DJ, de mellette játszik egy félvalag hangszeren, nem tudom, hogy a lemezen mi fűződik az ő nevéhez (gondolom a tablák mindenképp), van mindenesetre komoly gitárszóló, szitárbetét, vonósok, drum&bass party, miazmás. Az ének (többen is nyomják), ha nem folk dallamokat hoz, akkor picit alterprogos, amerikaias, de akárhogy is, nincs benne hiba. Nagyon nagy kavalkád van itt, de véletlenül sem fullad káoszba, ha valaki kellően nyitott, akkor kizárt, hogy ne varázsolja el!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr818518858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása