Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Memotone: Chime Hours ajánló

2016. 03. 18., Black Acre

2016. március 20. - herma

memotone.jpg

Ez a Memotone művésznéven tevékenykedő fiatalember ott kezdődik, hogy játszik tizenegy hangszeren. Ebből a nagy halomból a zongoráról rögtön az lemez indításakor meggyőződhetünk, bizony, nem csak prüntyög rajta! De nem megy el az anyag ebbe az irányba, hanem valójában egy érdekes, izgalmas kísérleti electro-mindenféle lemez veszi kezdetét.

Természetesen sok élő hangszert is használ, mint például cselló, hegedű, klarinét stb. Meg néha kísérteties énekkel is szolgál hangulatfokozó gyanánt. Ha minőségében nem is éri utol, de az Ulver, illetve Garm stílusa is eszembe jut róla.

Aztán simán lehet olyan is, hogy a nagy, rotyogó, kluttyogó zajhalmazba hirtelen belecsöppen egy torzított gitár riff, a gyönyörű képi világú klippes dalban pedig egy törzsi-, vagy tán szellemvilágba kalauzoló rituálén vehetünk részt, ilyen ez. Akit érdekel, csak nyomja meg a gombot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr448505880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása