Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Mars Red Sky: Providence EP ajánló

2016. 01. 22., Listenable Records

2016. március 14. - herma

mars_red_sky.jpg

Jó, persze, hogy csak pszichedelikus-sztóner zene lehet ilyen névvel, és még a tetejébe' a srácok bizony jó nagy adagot lőttek/vettek be. Ezt már szeretem!

Elég cincogi a figura hangja, de a sivatagi siklóként tekergőző témáival könnyen az ujja köré csavar. Az a fajta énekes, aki együtt rezonál a zenével, sőt, időnként új dimenziókat is nyit a muzsikusok által felhúzott hangépítményben. A gitárok egyébként a stílusnak megfelelően, olajgőzösre torzítva berregnek, szintén igencsak szépen.

És mindez csak az első dal. Mert a második az csak egy noise-os, jammelős szösszenet, a harmadik pedig egy nyugtatóakusztikus hangulatfestés csajjal, csellóval.  Mindenesetre a klipesített "címadó" az egymagában is kegyetlen jó, a többiek sem maradnak szégyenben, és most várni kell, hogy mikor csinálnak valami komolyabbat…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr68476160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása