Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Divine Realm: Tectum Argenti ajánló

2016. 02. 23., self released

2016. március 05. - herma

divine_realm.jpg

Instrumentális progresszív-djent, szerencsére nem a szögletes fajtából! Ha valaki az Animals as Leaders kedvelője, mindenképpen kerüljön közelebbi ismeretségbe (mondjuk itt és most) a kanadai srácok zenéjével!

Vannak jó kis jazzes leállások, változatos témák a rockzene minden területéről, az alteros lebegtetéstől a neoklasszikus és modern, grúvos gitártémákig. Ötletes és komplex riffek, és persze orrba-szájba szólózás. Mivel dobos nincs, így a programozási lehetőségekkel is élnek, így akár dubstep ütemekbe is beleszaladhatunk, de nyugalom, csak színesítés jelleggel. Csak fél óra, de így legalább biztos nem unjuk meg, ha pedig kevés volt, újra lehet indítani, nem fog önismétlőnek hatni! Én mondjuk jobban szeretem, ha egy zene kevésbé dúr-centrikus, ám gondolom, az embereket általában nem zavarja (végül is engem sem).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr688445630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása