Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

Kihagyhatatlan klipek

2015. augusztus 19. - herma

Ez lesz az új rovatom címe, amit már régóta tervezgetek,

klip.jpg

csak nem tudtam eldönteni, hogy milyen rendszerességgel jelenjenek meg az "epizódok" (napi, heti, havi?). Mígnem mintegy varázsütésre felötlött bennem a megoldás (amit igazán tudhatnék már magamtól/ról), hogy semmi szükség efféle előirányzatra, amikor jön, akkor jön (viszont sorszámozom a hangulatkeltés kedvéért). Így legalább elkezdem csinálni, és sosem lesz, hogy: jaj már mekkora elmaradásom van, úgyse tudom behozni, hagyom a francba az egészet....

Szóval a terv: videoklipek, esetleg előfordulhat másfajta anyag is (netán koncertfelvétel), bár lehet, hogy akkor inkább majd indítok egy másik rovatot... Mindenesetre a Videók címszó alatt mindig megtalálhatóak lesznek a sorozatba tartozó posztok (természetesen egyebek mellett).

A célok között egyáltalán nem szerepel a klip bármilyen aktualitása (tehát elég, ha belebotlok, eszembe jut stb.), de persze újdonságoktól sem zárkózom el. Reményeim szerint néhány sorban meg is fogom mondani, hogy miért kell, hogy tetsszen az embernek ;-).

Mindjárt neki is kezdek, ám az már külön posztban fog szerepelni: Íme!

 

Ui.: Van már 1-2 bejegyzés, ami passzolna ebbe a kategóriába, de - egyelőre - nem bolygatjuk a múltat...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr987718988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása