Magyarország egyetlen őrülten intelligens zenei blogja

Music Over My Head

Music Over My Head

hír: Itt az első dal Martin Gore szólólemezéről

2015. április 22. - herma

Az új évezredben két Depeche Mode lemez között rendre történik valami a csapat némely tagjával a zenekar portáján kívül is. Kézzel fogható nyoma főként Dave Gahan tevékenységének szokott lenni (még idén várható is az aktív közreműködése a Soulsavers soron következő albumán), ám most végre Martin is előrukkol valamivel:

hir_01.jpg

Nos, ez a valami egy 16 dalos, instrumentális anyag a némiképp egomán MGxMG elnevezéssel, ami nem feltétlenül lesz az én világom, de kíváncsi azért vagyok rá. Az alább lejátszható számban úgy vélem, fel tudom fedezni a szerzője keze nyomát, azaz az Ultrával kezdődő korszak egyes pillanatképei beugranak. Hallgassátok tehát:

 

A számok címeiről is tudok ám már egy s mást:

Pinking
Swanning
Exalt
Elk
Brink
Europa Hymn
Creeper
Spiral
Stealth
Hum
Islet
Crowly
Trysting
Southerly
Featherlight
Blade

jelesül, hogy ezek lesznek. A borító meg talán ez:

10996790_10203249743590770_4456440679572244836_n.jpg

bár erre nem mernék megesküdni. Ezt találtam, örüljünk neki, meg annak is, hogy elvileg már csak párat kell aludni, mert 27-én (igen, most, április) már meg is jelenik! Juhéj!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breakthesilence.blog.hu/api/trackback/id/tr597388060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása